Гощавали ги с  цветя и морска рибаГоворител на руския президент

...
Гощавали ги с  цветя и морска рибаГоворител на руския президент
Коментари Харесай

Вино или чай - Путин и Тръмп не се разбраха за напитките

Гощавали ги с  цветя и морска риба
Говорител на съветския президент Дмитрий Песков съобщи, че Владимир Путин е дошъл на вечерята в чест на водачите на страните от Г-20 с термос. За това оповестява РИА “Новини ”.
На фрагментите, които са направени по време на вечерята, може да се види по какъв начин Путин пие от бяла термочаша. " Това се дължи на обстоятелството, че той непрекъснато пие чай от този термос ", изясни Sands.
Той добави, че това е постоянно срещано събитие, когато съветският водач, който взе участие в разнообразни събития, носи със себе си лична чаша, от която пие горещата напитка.
Руският президент Владимир Путин и президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп по време на работен обяд на срещата на върха на Г-20 пък са предпочели разнообразни питиета, оповестява ТАСС.
Така Тръмп е изискал чаша алено вино, а Владимир Путин е избрал чай измежду препоръчаните питиета.
След плануваните срещи с членовете на Г-20 съветският водач продължи да поддържа връзка с сътрудниците си на формален банкет по неофициален метод.
Руският президент е разговарял със своите съседи на масата – с японския министър председател Шиндзо Абе, с американския водач Тръмп, немския канцлер Ангела Меркел и с ръководителя на КНР Си Дзинпинг и френския президент Емануел Макрон. Те водели многолюден диалог и вдигали постоянно тостове с чашите.
По-рано се оповестява, че водачите на Г-20 в Осака са били гощавани с цветя и морска риба.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР